Política de Privadesa

COM ADMINISTREM LES VOSTRES DADES PRIVADES?

Ens importa molt la vostra privadesa. Per això ens comprometem a protegir i a salvaguardar totes les dades personals que rebem. Vetllem pels interessos dels nostres clients i som transparents a l’hora de tractar la vostra informació.

A partir del 25 de maig del 2018, el reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), que inclou regles i drets per a oferir-vos informació de privadesa, també ens és aplicable.

Així, en aquest document expliquem com fem servir i com processem les dades personals que rebem de tots els nostres clients. També us indiquem els canals que podeu fer servir per a comunicar-vos amb nosaltres si teniu alguna pregunta sobre què fem amb les vostres dades personals.

QUINA CLASSE DE DADES PERSONALS RECOPILEM DES DE GINJAUME?

Quan us poseu en contacte via correu electrònic i escriviu el vostre nom i la vostra adreça de correu electrònic, per contestar-vos les solicituds corresponents.

QUAN RECOPILEM LES DADES?

Recopilem la vostra informació quan quan feu alguna consulta amb la vostra adreça de correu electrònic.

COM FEM SERVIR LES VOSTRES DADES?

Pel que fa a la informació que ens doneu quan us registreu, quan compreu, quan us registreu al nostre butlletí informatiu, quan responeu una enquesta o una comunicació de màrqueting, quan navegueu pel lloc web o quan feu servir altres funcions del lloc web, la fem servir amb les finalitats següents:

COM PROTEGIM LES VOSTRES DADES?

La vostra informació personal es guarda en xarxes segures i només és accessible per a un nombre limitat de persones, que tenen un dret d’accés especial a aquesta mena de sistemes i que estan obligades a mantenir la informació com a confidencial. A més, tota la informació confidencial/creditícia que proporcioneu es registra en fitxers a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

Implementem diverses mesures de seguretat quan un usuari envia la seva informació, amb l’objectiu de mantenir la seguretat de la vostra informació personal.

DE QUI ÉS LA RESPONSABILITAT DE PROCESSAR LES DADES PERSONALS A LA PÀGINA WEB DE GINJAUME?

ALTURA.SL amb adreça a C. Valira 2, 1-2, AD500 Andorra la Vella, Andorra.

COM PODEU CONTROLAR LES DADES PERSONALS QUE HEU DONAT A GINJAUME?

Us podeu posar en contacte amb nosaltres si considereu que la informació de les dades personals és incorrecta o si teniu altres preguntes sobre com s’utilitza la vostra informació personal o sobre aquesta política de privadesa. Envieu-nos un correu electrònic a hola@altura.ad i gestionarem la vostra petició.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Podràs exercir els teus drets en qualsevol moment i de forma gratuïta enviant un correu electrònic a hola@altura.ad o enviant una sol·licitud escrita a C. Valira 2, 1-2, AD500 Andorra la Vella, al Principat d’Andorra. D’altra banda t’informem que tens dret a presentar una reclamació davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades si consideres que s’ha comès una infracció de la legislació en matèria de protecció de dades respecte al tractament de les teves dades personals.