ALTURA

ALTURA neix a 2.488 metres al cor del Pirineu, en la col·laboració d’Arteks i Ginjaume en la construcció del Refugi Guardat de l’Illa l’any 2013. Des d’aleshores els dos estudis, amb una trajectòria ja consolidada a Andorra, comencem a construir diversos projectes conjuntament on posem en comú els valors de la pràctica de l’arquitectura fins a la formalització d’ALTURA el 2019.

Partim dels valors tradicionals de muntanya amb una arquitectura honesta arrelada al territori que té en compte les preexistències, s’integra en l’entorn, utilitza els recursos justos i respon de manera passiva a les condicions climàtiques.

Emprenem els projectes des d’una mirada transversal dissenyant respostes innovadores a les necessitats de la societat actual. Apostem per una arquitectura sostenible que busca integrar l’activitat humana en el paisatge pirinenc des de la sensibilitat amb l’entorn, el medi ambient i la salut dels seus usuaris.

Lluís Ginjaume

Arquitecte per l’ETSAB-UPC, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, llicenciat amb qualificació d’excel·lent l’any 2010. Realitza part dels seus estudis a l’EPFL de Suïssa LAPAstudio desenvolupant un projecte per definir l’estratègia de creixement urbà de Ginebra 2030.

Al 2014 realitza un postgrau en SOSTENIBILITAT I ARQUITECTURA organitzat per l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Aquesta formació acadèmica es complementa amb l’experiència laboral en diferents estudis: AQ4 arquitectura, Elias Torres – Martínez Lapeña a Barcelona i amb Galletti – Matter a Lausanne.

Andreu Canut

Arquitecte per l’ETSAB-UPC, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. L’interès per l’entorn proper i la rehabilitació el porten a estudiar profundament el poble de Castellbò, a l’Alt Urgell. La troballa d’alguns trams de la seva muralla medieval va ser l’inici del projecte final de carrera sobre la seva recuperació amb el qual obté la qualificació d’excel·lent l’any 2009. El 2008 un intercanvi laboral li permet treballar en un despatx de paisatgisme a São Paulo, Brasil i durant el 2010 inicia el bagatge professional de l’arquitectura treballant al despatx barceloní de MiAS arquitectes. Des del 2011 realitza la seva activitat a Ginjaume Arquitectura i Paisatge.

Treballa amb nosaltres

Per fer-nos arribar el teu portfoli, envia’ns un PDF (menys de 5MB) o un enllaç del teu web a: jobs@altura.ad.

C. Escoles, 24, AD 600, Sant Julià de Llòria. Andorra. Tel. +376 741710 / info@ginjaume.com